SoundTouch 300 саундбар

Помеѓу сличните саундбарови на пазарот, Sound Touch 300 има најдобри звучни карактеристики со длабок и гласен бас.

SoundTouch 300

Со подобар звук сè само штотуку започнува

Инженери, програмери, продавачи, маркетинг експерти, пред сè, сите се сонувачи  опседнати со звук. Тоа ни ја обединува истата цел, да произведуваме производи што нашите клиенти не можат да ги добијат на друго место.

Ако сакате да слушнете повеќе, Ве покануваме да ги пронајдете нашите продажни салони и да ги пробате нашите производи.

Галерија City Mall – Скопје

 City Mall – 2 ри спрат
Љубљанска 4 , 1000 Скопје
Тел.:+389 (0)2 / 3 116 810
Моб: +389 (0)70 / 265 550
e-mail: gallery@panevropa.com.mk

Галерија  – Битола

Галерија – Битола
Никола Тесла 34 , 7000 Битола
Тел.:+389 (0)47 / 22 55 11
e-mail: galerija.bitola@panevropa.com.mk

Галерија – Прилеп

 Галерија – Прилеп
Сотка Ѓоргиоски бр.17
Тел.:+389 (0)48 / 40 15 22
e-mail: galerija.prilep@panevropa.com.mk